Gå till innehåll

Halkbekämpning & Snöröjning

Halkbekämpning och snöröjning
Vi sköter själva snöröjningen och halkbekämpningen inom fastigheten. Detta för att hålla kostnaderna lägre för föreningen samt att inte behöva förlita oss på och vara beroende av externa företag.

Du som medlem ansvarar för att  skotta och sanda/flisa på gångar och trappor utanför egen lägenhet där snöplog ej kommer fram och även framför egen garageport.

Vi behöver alla hjälpas åt för att hålla området snöröjt på vintern!
Föreningen tillhandahåller flis i utplacerade flislådor. Tar flisen slut i någon låda eller om det är något ställe i föreningen som inte har blivit snöröjt eller halkbekämpat, meddela föreningens felanmälan om detta omgående så att åtgärd kan vidtas.
Under tiden oktober till april är det speciellt viktigt att använda garaget för att traktorn skall kunna snöröja på p-platserna.
Det är även viktigt att det inte står blomkrukor, leksaker eller annat vid vägarna där traktorn röjer snö, det är omöjligt att se saker som ligger under snön och därmed är det stor risk att något går sönder!

Här finner du en karta över området som beskriver var traktorn kommer fram och således ansvarar för att snöröjningen sköts på mest effektivt sätt. Du kan även öppna kartan i separat fönster genom att klicka på den.

Karta